Bli kjent med oss

Dette ER Dronningens


- For oss handler det om å skape en kultur og et miljø, hvor vi både har det gøy og skaper business. 


Dronningens er et coworkingspace i Kvadraturen i Oslo, hvor små bedrifter samles og kan hjelpe hverandre å bli større.

- Det vi er på utkikk etter er bedrifter som kan passe inn i Dronningens, at man ønsker å bygge en god gründerkultur hvor man kan dra nytte av hverandres kompetanser og firmaer. For oss handler det ikke kun at man har muligheten til å betale for en kontorplass, men at man ønsker å bygge et miljø hvor man løfter hverandres bedrifter. Vi vil ha det gøy når vi jobber sammen, forteller Simen A. W. Olsen, som er daglig leder i Dronningens. 

Skape samhold

Dronningens har et 200 kvm stort kontorlokale, som har flere enkeltkontor hvor man deler kjøkken og møterom med de andre leietakerne. Felles lunsj er inkludert, og noe som er med på å skape et godt samhold.

- Vi har nyoppussede og freshe lokaler med mye glass og hvite flater, dette har vi prøvd å myke opp med møbler, interiør og planter. Vi ønsker å få en hyggelig atmosfære, det er jo vårt andre hjem på sett og vis, sier Simen. 

Flere kompetanser

Dronningens passer både om man har et enkeltforetak som ønsker å sitte i et miljø eller er et lite firma som er på jakt etter nye lokaler. 

- Siden det er viktig for oss å ha ulike kompetanser på huset, så er vi for tiden spesielt på jakt etter markedsførere eller digitale regnskapsførere, som vi ser at vil passe spesielt godt inn hos oss, forteller Simen.

Send en e-post til Simen på s@obj.no eller ring 953 08 087 om du ønsker mer informasjon eller ønsker å få en tour av lokalet.